Starity

Jónak ígérkezik Holland Roden sorozata, a Lore

2017. október 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hallottál már a sorozatról? Láttad már az előzetest? Ha nem, itt az ideje, hiszen igazán jónak ígérkezik a Lore.

hirdetés

Egy igazán hátborzongató sorozatnak nézünk elébe: persze a legjobb értelemben. A Lore az Egyesült Államokban az Amazon Video-n fog debütálni, e hónap tizenharmadikán: pénteken. A sorozat producerei többek között a The Walking Dead és az X-Akták alkotói is.

A széria minden egyes epizódban egy új történetet fog bemutatni. A show azzal a céllal kombinálta a moziszerű jeleneteket a dokumentumfilmekkel, hogy remekül el tudják mesélni és be tudják mutatni a különböző horrortörténeteket. A Lore azt is feltárja, hogy a legendáknak (például a vámpírok, a vérfarkasok, és egyéb olyan lények történeteinek, amik a legsötétebb rémálmainkat okozzák) igaz gyökereik is vannak.

Ha a leírás nem keltette volna fel az érdeklődésedet, mindenképpen nézd meg az alábbi előzetest, ez biztosan meghozza a kedved a premierhez:

A sorozatban egyébként olyan színészek feltűnéseire számíthatunk, mint például Holland Roden, aki mindenki kedvenc banshee-jét alakította a nemrég véget ért Teen Wolfban, vagy éppen Robert Patrick (Terminátor), Colm Feore (Thor) és még persze sokan mások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek