Starity

Szeretnék, ha szabályoznák a fegyvereket: így reagáltak a sztárok a legtöbb áldozattal járó amerikai lövöldözésre

2017. október 02. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika az eddigi legszörnyűbb, legtöbb halálos áldozatával járó mészárlását élte meg.

hirdetés
Szeretnék, ha szabályoznák a fegyvereket: így reagáltak a sztárok a legtöbb áldozattal járó amerikai lövöldözésre

Borzalmas tragédia történt Las Vegasban: több, mint 50 ember meghalt, míg 300 megsérült, miután a countryfesztiválon egy fehér férfi (eddig ismeretlen okokból) tüzet nyitott a közeli szállodából a tömegre. A fellépő énekes, Jason Aldean még nem tudott megszólalni a vérengzés után.

A legnagyobb sztárok megragadták a platformot, hogy felhívják a figyelmet az eset súlyosságukra, és részvétüket nyilvánították ki az áldozatok családai felé.

Rihanna: „Imát mondok az összes áldozatért és a szeretteikért, illetve Las Vegas lakói és látogatói iránt is! Micsoda borzalmas formája a terrornak!” LeAnn: „Imádkozom az elveszett lelkekért. A szeretteikért. És a békéért a szívekben a mai napon”
„Szomorú vagyok, hogy erre a hírre kellett kelnem Las Vegarból. Imádkozom az áldozatokért, a családért és a barátokért”
„Fáj a szívem amiatt, ami Vegasban történt”
„Rohadtul rosszul vagyok minden áldozatért és családjaiért. Annyira sajnálom”
„A borzalmas hírre keltem Las Vegasról. Imádkozom mindenkiért!”
John Legend: „Szívszorító, ami LV-ben történt. Elkeserítő.” Kelly Clarkson: „Fáj a szívem mindenkiért Vegasban. Mennyi veszteség.”
„Sajog a szívem Las Vegas miatt. Szeretetre, összefogásra, békére, a fegyverek szabályozására van szükségünk, & emberek figyelmére és arra, hogy ki mondjuk, mi ez = terrortámadás”
„Teljesen összetörtem a reggeli hírek miatt. Midenkit az imámba foglalok a mai napon”
„Szavak nem tudják kifejezni, mennyire haszontalannak érzem magam, és mennyire fáj a szívem az áldozatokért Vegasban és a családjaikért”
Fegyverek szabályozására hívja fel a figyelmet a plakát
„A gondolataim Las Vegas körül forognak ma”
„Ez terrortámadás volt, egyértelműen. A terroristáknak nincs származása, neme vagy vallása. A demokratáknak és republikánusoknak egyesülnie kell: szabályozzuk a fegyvereket!”
„A szívszorító hírre keltem Vegasról. A gondolataim az ott tartózkodók és a családjaik körül forognak. Szeretlek titeket. H”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek