Starity

Még idén megjelenik Laura Marano bemutatkozó nagylemeze

2017. október 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves Laurát nagy öröm érte a közelmúltban, ami elősegíti énekesnői karrierje előremenetelét.

hirdetés

Pár hónappal ezelőtt leszerződtem a Warner Brothershöz, ami miatt nevetségesen boldog és hálás vagyok. Mióta az eszemet tudom, énekelek, sokszor eszembe jut, hogy mindenkit idegesítettem kislányként a képtelenül hosszú dalaimmal. Az éneklés olyasvalami, amit mindig is akartam. A Warner Brothersnél otthon érzem magam, olyan, mintha pontosan ott lennék, ahová tartozom, mind művészként, mind csapatjátékosként egyaránt. Jelenleg is dolgozunk, és még idén meg akarunk jelentetni új anyagot

– nyilatkozta Laura Marano, majd így folytatta:

Először egy kislemezt adunk ki. Izgulok a rajongóim miatt, mert már olyan régen várnak arra, hogy kiadjak valamit. Rengeteg hullámvölgy és kihívás elé állított az élet, de szép, mi több, csodás dolgok is történtek velem. Végre úgy érzem, lassan az út végére érek, a bemutatkozó lemezem pedig rövidesen megjelenik, ami miatt nagyon-nagyon izgatott vagyok. Keményen dolgoztam. (...) Úgy vélem, a rajongóimnak tetszeni fog az az irány, amerre elmentem, mert nagyon helyénvalónak tűnik számomra. Imádom azt, ahol tartok, és őszintén szólva minden rendben lévőnek tűnik. Hihetetlenül hálás és izgatott vagyok, amiért még idén megjelenik a lemez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek