Starity

Kellan Lutz eljegyezte barátnőjét

2017. október 06. 11:11   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykor Emmett Cullent megformáló színész élete nem is lehetne csodálatosabb, mint amilyen most. 2015-ben rátalált a szerelem, és révbe ért. Nősülésre adja a fejét.

hirdetés

Kellan magánéletéről az elmúlt években nem sokat lehetett hallani, de 2016-ban felröppentek a hírek, hogy rátalált a szerelem Brittany Gonzales modell/műsorvezető oldalán. Kellan és Brittany sokáig titkolták a kapcsolatukat, de tavaly decemberben az évforduójukon felvállaltál szerelmüket egy-egy poszttal instagramon. Lutz ebben élete szerelmének nevezte a lányt.

A páros ezt követően osztott meg közös képeket, melyeken látni lehetett azt, hogy mennyire boldogak is együtt. 2017 augusztusában reppentek fel az első hírek arról, hogy Kellan eljegyezte barátnőjét, mikor közösen jelentek meg egy klub megnyitóján, és Brittany ujján egy hatalmas gyűrű volt látható. 

A lánykérés biztosan nagyon romantikus volt!

Eddig nem érkezett hivatalos megerősítés a párostól, de tegnap Kellan az új filmjét népszerűsítette, Steve Harvey az interjú során szóba hozta Brittany-t, úgy mint Kellan mennyasszonyát. Lutz nem javította ki Steve-t, sőt helyeselt a kijelentésre, és vallomást is tett.

Igen. Az életem fénye.

Úgy látszik, ő lesz a következő a Twilgith csapatból, aki házasságot köt. Sok boldogságot kívánunk nekik!

 

↠ Brittany Gonzales ↞ (@brittanybg) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek