Starity

Dalpremier: Lindsey Stirling - Christmas C'mon feat. Becky G

2017. október 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsey Stirling szeptember elején jelentette be közösségi oldalain, hogy rajongói október végén számíthatnak negyedik stúdióalbumának érkezésére, mely ezúttal karácsonyi dalokat fog tartalmazni. A lemez első kislemeze a napokban jelent meg, közreműködője pedig a méltán híres énekesnő-rapper, Becky G.

hirdetés

Ugyan még csak októbert írnak a naptárak, úgy néz ki, a karácsonyi időszak hamarabb érkezik el az idei évben, mint azt gondolnánk - az elektronikus hegedűművész, Lindsey Stirling és Becky G összeállt egy közös dal erejéig, mely kellően meghozhatja számunkra a karácsonyi hangulatot.

A dal címe Christmas C'mon lett, és Lindsey Stirling október 20-án megjelenő, Warmer in the Winter nevezetű stúdióalbumán kap majd szerepet, melyet már egy ideje az online felületeken elő is lehet rendelni. A számot akár az album előzetesének is tekinthetjük, megjelenésére pedig a mai nap került sor, a Teen Vogue azonban már egy nappal hamarabb elhozta a rajongók számára a karácsonyi dalt.

Amint a dal elkezdődik, Lindsey lágy hegedűjátékát hallhatjuk, amelyet karácsonyi hangzású ütemek követnek. A Teen Vogue leírása szerint a számot körülölelő energia garantáltan arra késztetheti az embert, hogy egy csillogó ruhában táncolja végig az ünnep éjszakáját, a fagyöngyöt és az égő kandallót idéző dalszöveg pedig a magazin szerint izgatottá teszi a hallgatót a karácsonnyal kapcsolatban (még abban az esetben is, ha ez igen messze van).

Az albumon egyébként szerepet kapnak majd saját szerzemények - mint például a Christmas C'mon -, ám hallhatunk majd rajta különleges feldolgozásokat is, mint például a Jingle Bell Rock, a Silent Night és az All I Want For Christmas. Nem Becky G az egyetlen, aki közreműködött az album munkálataiban - Sabrina Carpenter valamint az All Time Low énekesének, Alex Gaskarth hangját is hallhatjuk majd a lemezen. Mindezek mellett pedig a hegedűművész november 8-án egy 31 állomásból álló turnéra indul, hogy hazájában, az Egyesült Államokban egy koncertsorozat keretein belül is terjeszteni tudja legújabb lemezét.

A Warmer in the Winter hivatalos dallistája:

  1. Dance of the Sugar Plum Fairy
  2. You’re a Mean One, Mr. Grinch feat. Sabrina Carpenter
  3. Christmas C’mon feat. Becky G
  4. Carol of the Bells
  5. Angels We Have Heard on High
  6. I Saw Three Ships
  7. Let It Snow
  8. Warmer in the Winter feat. Trombone Shorty
  9. What Child Is This
  10. All I Want for Christmas
  11. Time to Fall in Love feat. Alex Gaskarth
  12. Jingle Bell Rock
  13. Silent Night

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek