Starity

Jövő hónapban jelenteti meg új stúdióalbumát Sam Smith

2017. október 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pray közzététele után az énekes lerántotta a leplet hamarosan megjelenő korongja címéről.

hirdetés
Jövő hónapban jelenteti meg új stúdióalbumát Sam Smith

Sam Smith visszatérésére sokan és sokáig vártunk, de lassan a visszaszámolás végére érünk, a 25 éves énekes ugyanis bejelentette, hogy The Thrill of It All címmel november 3-án jelenik meg második stúdióalbuma, mintegy három évvel az In the Lonely Hour után. A várva várt lemezt Sam a Prayer, valamint a Too Good at Goodbyes elnevezésű nótákkal népszerűsíti, a The Thrill of It All megjelenését pedig minden bizonnyal egy világkörüli turné követi majd.

Az új lemezem készítése során volt egy időszak, amikor nagyon rossz passzban voltam. Volt egy nagyon csúnya szakításom. Az ilyen dolgok dalba foglalása terápiás jelleggel szokott hatni rám, de amikor dobtak, két hónapig képtelen voltam írni. A csapatom rúgdosott, hogy menjek le a stúdióba, pedig akkor már majdnem úgy éreztem, képtelen vagyok többé ezt csinálni

– nyilatkozta egy korábbi interjúban.

Fotó: Facebook / Sam Smith

Szerencsére a nehézségeken túllendült, összeszedte magát, elkészítette a lemezt és időközben a szerelem is rátalált – a közelmúltban a 13 okom volt című sorozatból ismert Brandon Flynn társaságában fotózták le félreérthetetlen helyzetben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek