Starity

Szirmai Gergő nem akarja eladni magát

2017. október 06. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szirmai Gergő a legutolsó videójában kijelentette, hogy ő inkább kevesebb, de minőségibb videót szeretne gyártani csatornájára.

hirdetés
Szirmai Gergő nem akarja eladni magát
Fotó: HollywoodNewsAgency

Gergő a Hollywood Hírügynökség (HollywoodNewsAgency) csatornája által vált híressé, ahol már 2011 óta alkot véleményt filmekről és benne szereplő színészekről. Filmkritikái mellett viszont két másik csatornát is üzemeltet: AFK Légió, és a GameDayIroda névvel.

Bár Gergő nagyon szereti a munkáját, viszont többször van, hogy hosszabb időre eltűnik és ennek köszönhetően több negatív kommenttel halmozzák el őt. Legutóbbi videójában viszont pontot készült tenni ennek a dolognak a végére.

Állítása szerint ugyanis az emberek többsége kikapcsolódni jár fel a YouTube-ra és úgy gondolja, az ő videói szerint is azok a legjobbak amik megnevettetnek és nem azok, amik elgondolkodtatnak. És sajnos, ha egy „youtubernek” nincs jó kedve akkor elég nehéz dolga van. Hazudni kéne a boldogságáról, de neki ez nem megy. Ha közbejön valami, ő inkább csúsztat, mert szeret őszinte jó kedvvel kamera mögé ülni, nem pedig joker mosollyal.

Ezen kívül Gergő elhatározta, hogy inkább gyárt minőségi videókat kevesebb pénzért, mint tömegvideókat. Megkapta már nem egyszer, hogy sokkal többet kereshetne, ha feladná az értékeit, de úgy vélekedik erről, hogy még nem szorult rá.

Két féle csoport létezik a YouTube világában. Az egyik az »influencer«, akiknek a hírneve számít, vagyis a celeb. A másik a creator, vagyis a szakmunkás, akinek a terméke, a kreativitás, az ötletei jelentenek értéket. Én szeretnék kreátor maradni, ha kell magasabb összeget is visszautasítok, mert nem akarom eladni a szerkesztőséget. Ha szponzorált tartalom van a csatornán, én azt szerettem, azzal én megdolgoztam.

A videóban még arról is szó esik, hogy sajnos a szerzői jogvédelem miatt is törlődnek a videói és nem könnyű, nem rövid munka újabb és újabb verziókat létrehoznia. Szóval, kedves rajongók, aki minőségi videókat szeretne látni, az tanuljon meg várni. Megéri!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek