Starity

#KPOP: Megjelent Lay első szóló stúdióalbuma

2017. október 16. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az EXO-tag, Lay október hetedikén, azaz születésnapján jelentette meg első önálló stúdióalbumát – digitális formátumban.

hirdetés

Az SM Entertainment a múlt hónap végefelé adta a rajongók tudomásásra a nagyszerű hírt, miszerint Lay visszatérésre készül! A bejelentést követően, pár nap elteltével megjelent az I Need U, ami nemcsak a korong előfutáraként szolgált, hanem egyfajta ajándék nagyszülei 50. házassági évfordulójára is.

Kisebb várakozás után az előadó végül október hetedikén (26. születésnapján) jelentette meg (digitális formátumban) Lay 02 Sheep címre keresztelt első szóló stúdióalbumát – s így a streaming szolgáltatók újdonságai közé került –, valamint a főcímdal, a Sheep rövidfilmje is feltöltésre került!

A kiadvány összesen tíz új szerzeményt sorakoztat fel (a Peach és Boss angol nyelvű tételek), melyek megírásában, a zeneszerzésből és a komponálásból is kivette részét Lay, továbbá a produceri feladatokat többek között ő is elláta. A korong fizikai formátumban október 18-án került megjelentetésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek