Starity

Hallgass bele az Amberian Dawn hamarosan érkező albumába!

2017. október 11. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megérkezik a finn zenekar legújabb albuma, melynek most az összes dalába belehallgathatunk.

hirdetés

November 10-én hódítja majd meg a nagyvilágot, az immáron Päivi Virkkunen vezette együttes legújabb nagylemeze, ami a Darkness Of Eternity elnevezést kapta. Az együttes egyébként már nyilvánosságra hozta az album borítóját és annak dallistáját is egyaránt.

Nemrégiben belehallgathattunk egy új dalba a Dragonflies című szám képében, néhány hete pedig megjelent az első hivatalos dal a hamarosan megjelenő albumról, ami a Maybe címet kapta, és amin fellelhetőek az ABBA stílusjegyei, ugyanis a svéd négyes munkássága inspirálta a korongon helyet kapott szerzeményeket.

A srácok a napokban azt is elárulták, hogy már javában forgatják legújabb videoklipjüket, azt azonban nem árulták el, hogy melyik dalhoz is forognak a kamerák. Nem sokkal ezelőtt a formáció megosztott egy több, mint ötperces videót, melynek keretein belül az összes dalba belehallgathatunk. Íme!


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek