Starity

Az ördög Pradát visel írója elárulta, melyik karaktert nem kedvelte a filmben

2017. október 12. 14:02   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aline Brosh McKenna elárulta, hogy Andy barátjának jelenetei dolgoztatták meg leginkább a forgatókönyv írásakor.

hirdetés
Az ördög Pradát visel írója elárulta, melyik karaktert nem kedvelte a filmben
Fotó: Time Magazine

Október 5-én volt 11 éve annak, hogy a népszerű könyv alapján készült filmet bemutatták Magyarországon, mely nagy sikert aratott világszerte. A film sikeréhez jelentősen hozzájárult Meryl Streep parádes alakítása a karrierista, hideg főnökasszony, Miranda Priestly szerepében, valamint a főszerepet alakító Anne Hathaway, aki a fiatal, kezdő újságírót, Andyt keltette életre a vásznon.

A film forgatókönyvéért felelős Aline Brosh McKenna elárulta, hogy Andy barátjának, Nate-nek a karakterét egyáltalán nem szívlelte, melynek okán ezt volt a legnehezebb megírnia is. Nate ugyanis egyáltalán nem támogatja, sőt, nehezen viseli Andy ambícióit, önző módon azt szeretné, ha barátnője több időt fordítana rá, mint a karrierjének beindítására, és ezt többnyire ki is mutatja.

Nate hálátlan szerepét Adrian Grenierre osztották az alkotók, akinek hiteles alakításával az írónőt, és a nézőket is sikerült meggyőznie Nate önző szemelyiségéről. Az írónő egy interjúban azt a jelenetet emelte ki, melyben Andy a munkája miatt lekési Nate szülinapi buliját, és mikor hazaérkezik a fiú sértődötten elvonul aludni.

Az ominózus jelenetből készült gif.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek