Starity

Cara Delevingne is felszólalt Harvey ellen! Megdöbbentő részleteket árult el

2017. október 11. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Ha leszbikus vagy, sosem kapsz munkát Hollywoodban” – mondta neki a rendező.

hirdetés
Cara Delevingne is felszólalt Harvey ellen! Megdöbbentő részleteket árult el
Fotó: Instagram

Mint írtunk róla, Hollywood egyik leghíresebb rendezője, Harvey Weinstein több tucat színésznőt zaklatott valamilyen formában. Most Cara Delevingne osztotta meg, min ment keresztül.

Amikor elkezdtem dolgozni, mint színésznő, Harvey Weinstein felhívott, és megkérdezte, igaz-e, hogy lefeküdtem azokkal a nőkkel, akikkel szóba hozott a média. Nagyon furcsa, és kellemetlen hívás volt. Nem válaszoltam neki semmire, és le akartam tenni, mire azt mondta, ha »leszbikus vagy, vagy felvállalod egy nővel a kapcsolatod, sosem kapod meg egy heteró nő szerepét vagy leszel valaki Hollywoodban«. Két évvel később egy lobbiban volt megbeszélésem és ott volt ő is. A másik rendező kettesben hagyott minket, mire elkezdett dicsekedni azzal, kikkel kefélt a szakmában, és, hogy ő tette őket valakivé. Rengeteg nem elfogadható dolgot mondott nekem a szexuális életéről. Ezután felhívott a szobájába. Megkérdeztem az asszisztensét, hogy kint van-e a kocsim, mire annyit mondott, nincs, nem is lesz egy darabig, és fel kellene mennem vele a szobába. Abban a pillanatban nagyon erőtlennek éreztem magam, meg voltam ijedve, azonban ennek nem akartam jelét adni. Reméltem, félreértek valamit. A szobájában ott volt még egy nő, és rögtön megnyugodtam, azt hittem, biztonságban vagyok

– kezdte Cara.

Arra kért, hogy smároljunk, mire a csaj rám nyomult. Hogy mentsem magam, azt kérdeztem, tudja-e, hogy tudok énekelni, szóval elkezdtem énekelni, hangosan, mintha egy meghallgatáson lennék. Miután befejeztem, mondtam, most mennem kell. Elállta az utam és megpróbált lekapni. Megállítottam és sikeresen kijutottam a szobából. Megkaptam a szerepet, de biztosra vettem, hogy csak azért, ami történt. Azóta is borzalmasan érzem magam, hogy részt vettem a forgatáson és megcsináltam a filmet. Nem tudtam, hogy beszéljek minderről, mert nem akartam bántani a családját. Úgy éreztem, hibás vagyok valamiben. Elönt az undor, amikor arra gondolok, mennyi nővel történt ez meg, és, hogy ők sem mertek beszélni, mert féltek.

– folytatta.

Szeretném, ha a nők és lányok tudnák, hogy a zaklatás és erőszak SOSEM az ő hibájuk. Az, ha nem beszélsz róla, sokkal nagyobb kárt okoz, mintha megtennéd

– zárta sorait az Instagram-sztorijában.

Ha zaklattak, vagy zaklatnak, ne félj segítséget kérni: 06-1-312-2287 & 06-80-505-101 (utóbbi ingyenes: hétfő, kedd, csütörtök, péntek 18-22ig)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek