Starity

Veszélyben Szabó Zsófi házassága?

2017. október 12. 08:08   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi és párja, Zsolti egyszerre várják első gyermeküket és építik leendő otthonukat. Ez viszont igazán próbára teszi a házasságukat.

hirdetés

Zsófi első gyermekével decemberre van kiírva és alig várja, hogy végre beköltözhessenek új otthonukba. Emellett pedig állandó orvosi felügyelet alatt áll, ugyanis inzulinrezisztenciája van. 

Azt mondják, hogy a költözés és a babavárás tesznek próbára igazán egy házasságot. A ház valóban nagy falat számunkra, de a pici érkezésének minden pillanatát csodaként éljük meg. Ha már sok a stressz a házépítés miatt, akkor elmegyek babaruhákat venni, ez mindig megnyugtat és feltölt. Már csak gondolni is fantasztikus arra, hogy nemsokára megszületik a kisfiunk.

– nyilatkozta a Story-nak.

Férjével már alig várják a kicsi érkezését.

Nagyrészt Zsoltira bíztam a beszerzést, ő választotta a ruhákat, a babakocsit, a gyerekülést és a bútort is. Úgy vagyok vele, hogy nekem éppen elég várni a kicsit és majd világra hozni, Zsolti pedig lehet a dizájner.

– mesélte a Jóban Rosszban egykori sztárja, aki azt is elmondta, hogy az elmúlt időszakban megtanult főzni. Illetve azt is eldöntötték, hogy a gyermekük az első néhány hétben a szobájukban fog aludni egy mózeskosárban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek