Starity

Saját kislányát élesztette újra az ismert magyar énekes

2017. október 13. 09:09   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 közkedvelt Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorának vendége volt az ismert énekes, itt mesélte el azt az ominózus pillanatot, ami élete legszörnyűbb élménye volt.

hirdetés

Egyik pillanatról a másikra: egy banánt evett, amiből leharapott egy darabot és ment játszott a szőnyegen. Felállt, rám nézett, fennakadt a szeme és akkor nem volt mit tenni. Ösztönszerűen cselekedtem, hosszú, súlyos másodpercek teltek el. A kisujjammal tudtam lenyúlni a torkán, így végül fellélegzett és magához tért. 3-4 napig zombiként éltük az életünket a továbbiakban… Nagyon-nagyon kemény része volt az életünknek, de azóta egy másféle kapocs is van közöttünk, amit nem kívánok senkinek, hogy legyen ilyen áron, de elmondhatatlan dolog. Az első dolga reggel, ha felkel, hogy megkérdezi anyukáját, hogy hol vagyok… Ha ott vagyok, akkor úgy veszem észre az biztonságot ad. Csak 7 hónapos volt, így nem is hiszem, hogy emlékezni fog rá felnőttként, de ez a dolog benne maradt. Nem beszélünk róla, de tudom, hogy tudja, hogy akkor ott nagyon nagy baj volt.

– emlékezett vissza a Voice-ból ismert Weisz Viktor.

Az énekes azt mondta ebben a pillanatban érezte először, hogy mekkora felelősség apának lenni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek