Starity

Crystal Reed szívesen szerepelne a Teen Wolf spinoffjában

2017. október 14. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2019-ben sugározza az MTV a jelenleg is készülőben lévő testvérsorozatot, ami ugyancsak Teen Wolfként kerül a nézők elé.

hirdetés
Crystal Reed szívesen szerepelne a Teen Wolf spinoffjában

Már akkor nyilvánosságra hozta az MTV, hogy újabb sorozat készül a Teen Wolfból, amikor az anyasorozat még ment, mostanra pedig megkezdődött a spinoff készítése is. Az már biztos, hogy a szériában több olyan karakter is feltűnik majd, akiket az eredeti sorozatban megismertünk, ilyen például Noah Stilinski (Linden Ashby), Chris Argent (JR Bourne), Alan Deaton (Seth Gilliam) és Mason Hewitt (Khylin Rhambo), de reményeink szerint Scott McCall (Tyler Posey) felbukkanására is számíthatunk.

A TV Guide nemrég a 2011 és 2014 között Allison Argentet alakító Crystal Reedet faggatta, a színésznő pedig nem habozott bevallani, hogy szívesen játszana a folytatásban is.

Imádnék szerepelni benne! Nagyon izgatott voltam akkor is, amikor a sorozat készítői annak idején felkértek, hogy egy másik karaktert alakítsak. Ha megnézed az MTV-t, a Teen Wolf a csatorna legsikeresebb forgatókönyvvel rendelkező sorozata, szóval szerintem buták lennének, ha nem készítenének folytatást hozzá. A Teen Wolf valamiképp Jeff Davis [a széria kreátora – a szerk.] gyermeke, de úgy vélem, szüksége van egy kis szünetre. Ha valóban készít egy spinoffot, az brilliáns lesz, ebben biztos vagyok

– nyilatkozta a színésznő, akit jelenleg a Fox sikersorozatában, a Gothamben láthatnak rajongói.

Crystal 2011 és 2014 között játszott a sorozatban, majd egy utolsó epizód erejéig visszatért 2016-ban I Fotó: MTV

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek