Starity

A Született feleségek halloweent ünnepelnek

2010. október 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek idei, 7. évadjában a nézők ismét egy speciális, halloweeni epizódot láthatnak majd.

hirdetés
A Született feleségek halloweent ünnepelnek

Felkészültél? Ugye nem félsz a gumipókoktól? A Lila akác köz hölgyei valószínűleg nem, ugyanis a sorozat ismét egy különleges, halloweeni epizódot kapott. Ilyet a 4. évadban láthattak a nézők először.

A 7. évad 6. epizódjában (ami az Excited and Scared azaz 'Izgatott és ijedt' címet viseli) a Lila akác köz lakói az új szomszéd, Renee Perry által szervezett halloweeni buliban ünnepelnek.

A feleségek történetét természetesen ebben az epizódban is tovább szövik majd: Susan nem mindennapi, új munkáját megtudja Mike is, és azt is, hogy a visszatérő szomszéd, Paul Young zsarolja Susant. Gaby szála is érdekessé fog válni, és Bree is megtud egy pár dolgot új lovagjáról, Keithről (akit Brian Austin Green alakít). Lynette pedig újra nehéz helyzetbe kerül, hiszen anyósán egyre jobban látni, hogy valami nincs rendben vele.

A magyar nézőknek természetesen várniuk kell még az epizódra, viszont nem kell elkeseredniük: szerdán a 6. évad 17. epizódját láthatják, ami szintén különlegesnek számít, mert Gaby és Angie felveszik a magassarkú cipőjüket, és meghódítják New Yorkot Heidi Klummal együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek