Starity

Ezért nem engedi Ashton Kutcher és Mila Kunis, hogy képek jelenjenek meg a médiában gyerkőceikről

2017. október 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg a legtöbb híresség a közösségi oldalakon mutogatja szeme fényeit és elviszi őket a vörös szőnyeges eseményekre is, addig Ashton és Mila óvja a nyilvánosság elől a hároméves Wyattet és a tizenegy hónapos Dimitrit – ennek pedig meg is van a maga oka.

hirdetés

Mi egyáltalán nem osztunk meg képeket a gyerekeinkről, mert igazából úgy gondoljuk, hogy személyes döntés az, ha valaki szerepelni akar a nyilvánosság előtt avagy sem... A feleségem és én választottunk egy karriert, ami együtt jár azzal, hogy a rivaldafényben élünk, de a gyerekeink nem választották ezt az életet, így azt hiszem, joguk van ahhoz, hogy majd eldöntsék, mit akarnak. Valójában nem hiszem, hogy szükségszerű az, hogy képek legyenek róluk a világhálón vagy bárhol, mivel ez potenciális fenyegetésforrássá válhat. Ez az ő magánéletük, nekem pedig nincs jogom döntést hozni helyettük ebben az ügyben

– nyilatkozta Ashton Kutcher felesége, Mila Kunis nevében is. A pár egyébként az 1998-ban indult Azok a 70-es évek show című széria forgatásán ismerkedett meg egymással, ám kapcsolatuk csak jóval később, 2012-ben fordult barátiból romantikussá. Eljegyzésükre 2014-ben került sor, majd 2015 nyarán, a kaliforniai Oak Glenben kötöttek házasságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek