Starity

Így érzi magát Sophie Turner, amiért véget ér a Trónok harca

2017. október 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves színésznő idestova hat éve alakítja Sansa Starkot a világhírű sorozatban.

hirdetés

Bár Sophie Turner élete egyik legizgalmasabb és legszebb időszakát éli jelenleg, hiszen párja, Joe Jonas a közelmúltban kérte meg a kezét, az örömbe azonba üröm is vegyül. A küszöbön álló házasság miatti boldogság mellett ugyanis van miért szomorkodnia is a színésznőnek, ugyanis kollégáival a Trónok harca utolsó részeit készítik. Ennek örömére a Marie Claire magazin arról faggatta a vörös hajú szépséget, mennyire volt izgatott annak idején, amikor jelentkezett a szerepre és miképp érzi magát most, hogy a show lassan véget ér.

Annak idején nagyon vágytam arra, hogy szerepelhessek a Trónok harcában. Nem egy boldog és szerencsés lány nyálas szerepében akartam bemutatkozni a nyilvánosság előtt. Valóban színészkedni akartam. Most, hogy a munka vége felé közeledünk, úgy érzem, mintha valaki kihúzta volna a talpam alól a szőnyeget, ugyanakkor izgalmas is, mert nagy szabadságot ad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek