Starity

Camila Cabello elárulta, hogyan lehet rájönni arra, hogy valaki nem a barátod

2017. október 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiatal kora ellenére sokat megélt már a 20 éves énekesnő, aki sok olyan embert veszített el a múltban, akikről azt hitte, a barátai.

hirdetés

Véleményem szerint egyetlen módja van annak, hogy kiderüljön, valaki igazán a barátod-e, ez pedig az idő. Úgy érzem, az ember életében vannak folyamatosan változó példák és körülmények. Gondolhatod te azt valakiről, hogy a barátod, aztán egy év múlva, amikor valami történik veled és igazán szükséged lenne a segítségre vagy hogy kiálljon melletted valaki, az kényelmetlen lehet az ilyen barátnak hitt ismerősök számára vagy épp nem tudnak profitálni a dologból, így egyszer csak azt veszed észre, hogy nincsenek már melletted. Ilyenkor tudatosul az emberben az, hogy az adott barátság csak a körülményeken alapult, és az ilyen emberek csak akkor a barátaid, amikor könnyű annak lenniük. A legnehezebb az egészben, hogy senkiről sem tudod megmondani már a kezdeteknél, hogy igazi barát vagy csak kamuzik

– nyilatkozta Camila Cabello az ELLE-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek