Starity

Anna Faris máris bepasizott?

2017. október 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves színésznő egy szakmabeli férfival találkozgat alig két hónappal azután, hogy bejárta a sajtót válásának híre.

hirdetés

Nem sokáig volt magányos a szőke szépség

Anna Faris és Chris Pratt augusztus elején jelentették be rajongóik legnagyobb döbbenetére, hogy tíz együtt töltött év után külön utakon folytatják. Úgy tűnik azonban, hogy a szőke szépség már rá is unt a szingliségre, ugyanis a napokban Michael Barrett operatőr társaságában kapták többször is lencsevégre, és láthatóan kapcsolatuk túlmutat a barátságon.

Faris és Barrett csak mostanában ismerkedett meg és került közelebb egymáshoz, miután elkezdtek közösen dolgozni a 2018 áprilisában bemutatásra kerülő Átejtve című filmen. Az újdonsült párt több ízben is együtt látták a kaliforniai Pacific Palisadesben található Modo Mio étteremben, ahol kettesben fogyasztották el vacsorájukat egy pohár bor mellett.

Folyton nevetgéltek az asztalnál. Boldognak tűntek, Anna pedig óriási mosollyal az arcán távozott. A következő alkalommal tésztát és salátát fogyasztottak és ugyancsak bort ittak. Tutira randi volt, nem pedig üzleti vagy baráti megbeszélés volt. Romantikus volt a hangulat már olyan értelemben, hogy egymást nézték és sokat nevettek

– nyilatkozta egy szemtanú.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek