Starity

Étkezési zavarral küzdött Camila Mendes

2017. október 23. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Riverdale 23 éves sztárja lelkes támogatója a prevenciós előadásoknak.

hirdetés

Camila Mendes a múltban több ízben is felszólalt a testi-lelki egészség mellett, ezúttal pedig a Project HEAL nevű kampány mellé állt, hogy a mentális betegségek veszélyeire hívja fel a figyelmet. A közösségi oldalakon közzétett posztjából kiderül, hogy nővéréhez hasonlóan korábban étkezési zavarral küzdött, ami ugyancsak mentális okokra vezethető vissza és igyekszik arra buzdítani mindenkit, hogy kérjen segítséget, ha úgy érzi, baj van.

Nem is lehetnék boldogabb, amiért úgy döntöttem, hogy kiveszem a részem a Project HEAL-ből. Tapasztalatból tudom, hogy az étkezési zavarok komoly mentális betegségek. Úgy nőttem fel, hogy láttam, amint a nővérem egy ilyentől szenvedett éveken át, és az én életemben is akadtak olyan időszakok, amikor magam is tapasztaltam ennek tüneteit. Azért csatlakoztam a Project HEAL-hez, hogy segítsek megtörni az étkezési zavarokkal kapcsolatos stigmát. Szombaton részt veszek a Levi Stadionban tartandó SF Gálán, ahol egy, a Riverdale forgatására szóló belépést árverezünk el. Kérlek, kérlek, kérlek titeket, csatlakozzatok ehhez a csodálatos szervezethez!

– írta Cami.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek