Starity

Lili Reinhart szerint nincs semmi kellemetlen abban, ha az embernek meg kell csókolnia egy barátját

2017. október 23. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke szépség az ET-nek mesélt a Riverdale forgatásán szerzett tapasztalatairól.

hirdetés

Ugyan Lili Reinhart egyelőre nem erősítette meg a pletykákat, miszerint Riverdale-beli kollégájával, Cole Sprouse-zal randevúzik, ám nem titok, hogy a két fiatal hónapok óta boldog párkapcsolatban él, még ha szerelmüket igyekszenek is leplezni a nyilvánosság előtt. Mindazonáltal a színésznő elmondása szerint nincs abban semmi kellemetlen, ha az embernek a forgatások során meg kell csókolnia egy barátját, hiszen ők, a Riverdale főszereplői mind nagyon közel állnak egymáshoz, így nem okoz porblémát, ha a kamerák előtt össze kell melegedniük egymással.

Fotó: The CW

Én kényelmesen érzem magam a csókolózós jelenetekben. Úgy értem, a The CW-ről [a csatorna, ami sugározza a sorozatot] beszélünk, nem lesz semmi őrültség, a maximum a csókolózás és ölelkezés. Úgy érzem, mi mind nagyon kellemesen érezzük magunkat a másik társaságában, ahhoz eléggé, hogy ne legyen nagy dolog, ha meg kell csókolnunk egymást. Ha egy ilyen jelenetünk van, az is okés. Nem gondolkozunk rajta kétszer. Amikor új karaktert kell megcsókolnunk, az kicsit más, de végső soron úgy van vele az ember, hogy oké, legyen! Máskülönben könnyű megcsókolni egymást, mert mind barátok vagyunk, az azonban sokkal idegölőbb, ha olyasvalakivel kell puszilkodni, akit nem ismerünk, de amikor egymásról van szó, az rendben van, egyáltalán nem fura

– magyarázta Lili.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek