Starity

Enrique Iglesias teljesíti a magyarok kívánságát: 2018-ban Budapesten koncertezik!

2017. október 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Enrique Iglesias a Papp László Budapest Sportarénában ad egy egész estés koncertet, tavasszal. Jegyek október 18-án, délelőtt 10 órától kaphatóak a jegy.hu oldalon.

hirdetés
Enrique Iglesias teljesíti a magyarok kívánságát: 2018-ban Budapesten koncertezik!
Fotó: Enrique Iglesias, facebook.com

Senkinek nem kell bemutatni Enrique Iglesiast, a popzene koronázatlan ászát. A 42 éves macsó évek óta vezeti a slágerlistákat dalaival. Hangjára ezrek kezdenek el ugrálni és táncolni, a hölgyek pedig megvadulnak érte. 

Most lehetősége lesz egy légtérben, a szerencséseknek pedig pár méteres távolságon belül lennie a világsztárral. Kérdés, hogy hányan hajlandóak kifizetni a borsos összeget, hogy közvetlenül a színpad előtt állhassanak. 

Az ezer négyzetméteres színpadon, mintegy kétszázötven négyzetméternyi ledfallal felszerelt, füst, konfetti és hóágyúkkal megspékelt és többszáz reflektorral megvilágított show első akkordja 2018. március 11-én, este 20 órakkor csendül fel Magyarország legnagyobb rendezvényhelyszínén, az Arénában. 

És ki tudja? Lehet, hogy Enrique Budapesten is készül meglepetéssel. A rajongókat sem kell félteni, mert ha kiderítik, hogy a sztár melyik fővárosi hotelben száll meg, az őrület a tetőpontjára fokozódhat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek