Starity

Selena Gomez elérzékenyült az interjú közben: „Eltűntek a veséim”

2017. október 27. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először adott interjút műtéte után Selena Gomez: úgy érezte, véget fog érni az élee.

hirdetés

Selena Gomez a halállal vívott harcot, amikor a veséi egyszerűen feladták a küzdelmet.

A veséim leálltak... És nem akartam senkit megkérni az életemben, mikor megtudtam. Hazamentem és a barátnőm önmagától jelentkezett

– árulta el Selena a Today műsorban.

Megmentette az életemet.

Gomez elmondja még később, hogy fogalma sem volt, hogy kit kérjen meg ilyen áldozatra, ráadásul rettentően nehéz volt olyat találni, akiét elfogadta volna a szervezete.

A transzplantáció három lényeges szakaszra bontható: a műtét előtti tennivalók, maga a beavatkozás és az operáció utáni (kórházi és otthoni, némely mozzanatban élethosszig tartó teendők) képezik a folyamatot. A kivizsgált beteg (neve és adatai) – amennyiben minden orvosi feltételnek megfelel és beleegyezik – műtéti várólistára kerül. A várakozás időtartama általában két – két és fél év, de ez nagymértékben változó, attól függően, hogy rendelkezésre áll-e a megfelelő donorszerv. A donorszervek elosztásakor a várakozási idő, az életkor, a kísérőbetegségek mellett a legfontosabb szempont a donor és a recipiens szövettípusának összeférhetősége.

Nézd meg az interjú előzetesét itt:

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek