Starity

Miss A: Min is távozott a formációból

2017. november 19. 12:12   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Min úgy döntött nem újít szerződést, így nemcsak a JYP Entertainmentnek, hanem a Miss A-nek is búcsút intett. A formáció ezzel még közelebb került a feloszláshoz.

hirdetés

November kilencedikén adta hírül a JYP Entertainment, hogy a Minnel kötött szerződést nem akarta az előadó meghosszabítani, így annak lejártával, 14 év után távozik az ügynökségtől, s így a Miss A-ből is.

Hello, ez itt a JYP Entertainment.
Ügynökségünk megbeszéléseket folytatott Min szerződésével kapcsolatban, aki nem szerette volna azt meghosszabítani, s a jelenlegi szerződése ezennel hivatalosan is lejárt. A Miss A jövőbeli tevékenységeivel kapcsolatban még semmi sincs eldöntve. Köszönjük.

A 26 éves idol 2010-ben debütált a négytagú Miss A-ben, ami 2015 óta inaktív (a tagok jelenleg egyéni tevékenységeikre fókuszálnak). A formációból 2016 májusában Jia távozott, most pedig Min, így csak Suzy és Fei maradtak (akik meghosszabították szerződésüket). A csapat jövője bizonytalan, ám spekulálások szerint ezzel vége – még közelebb kerültek a feloszláshoz, ami már egy jó ideje a fejük felett lebeg –, ám hivatalos megerősítés egyelőre nincs. Min jövőbeli tervei pillanatnyilag ismeretlenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek