Starity

Megcsalta terhes barátnőjét Cristiano Ronaldo?

2017. november 12. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves sztárfocistával kapcsolatban az a hír járja, hogy ágyba bújt valakivel, miközben már jelenlegi párjával élt kapcsolatban.

hirdetés

Natacha Rodrigues modell azt állítja, hogy kétévnyi üzenetváltás után márciusban nemcsak találkozott Cristiano Ronaldóval, hanem le is feküdt vele, noha a sportoló akkor már rég Georgina Rodriguez kedvese volt, aki nem mellesleg első közös gyermekükkel várandós jelenleg.

Jelenleg Georignával él boldog párkapcsolatban a sportoló

Tudtam, hogy van barátnője, de barátok lettünk, bizalom alakult ki köztünk, egy kötelék. Nagyon szerethető ember, és miután olyan hosszú ideig levelezgettünk, csodálatos volt együtt lenni vele. Az együtt töltött éjszakánk mesés volt. Elmondtam neki, hogy jelentkezni szeretnék egy portugál valóságshow-ba, ő pedig azt mondta, ne tegyem. Később letiltott. Most úgy érzem, csak kihasznált a szexért. Nem bánok semmit, mert együtt lenni vele számomra olyan volt, mint egy valóra vált álom, de az biztos, hogy elárulva érzem magam

– nyilatkozta Natacha, aki azt is elmesélte, hogy ismeretségük azzal kezdődött, hogy küldött a focistának egy képet a fenekéről, és ő lepődött meg a legjobban, amikor válasz érkezett rá.

Hajnali egy óra volt és viccnek szántam az egészet. Sosem gondoltam volna, hogy válaszolni fog, de aztán hat körül írt és így kezdődött minden. Amikor küldtem neki egy videót magamról, amelyen fürdőruhában twerkelek, azt mondta, személyesen is szeretne találkozni velem. Nyilvánvalóvá tette számomra, hogy tetszik neki a testem. Azt mondta, imádja a popsim és látni szeretné élőben is.

Ő Natacha, aki állítólag lefeküdt Cristianóval I Fotók: Instagram

A pár légyottjára Natacha elmondása szerint március 26-án került sor – Cristiano megüzente neki a lakásához tartozó négy számjegyű biztonsági kódot és azt írta: „Ne légy zavarban! Imádok fenekeket csókolgatni!”.

Alig tudtam elhinni, hogy csak úgy besétálok Cristiano Ronaldo otthonába. A szívem a torkomban dobogott, de ő nagyon édes és kedves volt, azt mondta, érezzem otthon magam nála. Levettem a cipőmet, öntöttem magamnak egy pohár narancslevet és leültem mellé. A lakásáról beszélgettünk és arról, honnan is származok. Aztán átvette a vezetést, lehúzta a nadrágomat és arra kért, mutassam meg neki a hátsómat. Megtettem, rácsapott és azt mondta, imádja. Ezt követően a lakás minden helyiségében szexeltünk a hálószobája kivételével. Nagyon gyengéd volt és türelmes. Csak a tévében láttam azelőtt a testét, de nem okozott csalódást. Nagyon izmos lábai vannak és a teste minden négyzetcentimétere le van borotválva. Van egy ruhákkal teli gardróbja. Ide vezetett és azt mondta, válasszak magamnak bármit. Egy baseball sapkát hoztam el, mert azt mondta, imádja a fejfedőit. Másnap küldtem neki egy SMS-t, hogy jól éreztem magam vele és ígéretet tettem arra vonatkozóan, hogy kapcsolatban maradunk. Azt válaszolta, hogy ő is élvezte az előző estét és még találkozunk egy nap, majd arra kért, tartsam titokban a dolgot.

És hogy miképp szakadt meg a kapcsolat? Natacha szerint azzal lett vége mindennek, hogy Cristiano kérése ellenére mégis részt vett abban a valóságshow-ban, amit tervezett.

Azt mondta, nem akarja, hogy részt vegyek a műsorban, de már aláírtam a szerződésem és jó pénzt fizettek a szereplésemért. Nem említettem őt a forgatások során, de amikor üzenetet küldtem neki, már nem válaszolt. Két hónappal később a WhatsAppon próbáltam kapcsolatba lépni vele. Beszélnünk kellett, de letiltott engem. Már nem érzem magam különlegesnek, csak egynek a trófeái közül. Remélem, most már hűséges Georgiához. Azon az éjszakán, amikor együtt voltunk, azt mondta nekem, én vagyok az egyetlen, korábban nem csalta meg a barátnőjét. Akkoriban még hittem neki...

Cristiano nem kommentálta a pletykákat

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek