Starity

Az X-Faktorból való kiesés után is folytatja! Megjelent Tóth Bettina első stúdiómunkája!

2017. november 25. 11:11   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Művésznevén Jacey Dawn, azaz Tóth Bettina, magyar rapperlány most Kanye West That Part című dalát dolgozta fel, amihez egy dalszöveges videó is készült!

hirdetés

November 21-én, kedden került fel az X-Faktor egykori versenyzőjének, Tóth Bettinának az első stúdióban felvett feldoglozása saját hivatalos csatornájára.

Bettina Kanye West – That Part című dalát mondta fel és eztúttal nem hanyagolva a polgárpukkasztó drágár kifejezéseket sem a dalból. A feldolgozáshoz egyébként egy animált videó is készült, amit Straff Dávid készített külön a lánynak. 

Bettina egyébként Instagram-oldalán rántotta le a leplet arról, hogy már készülőben van saját dala is, ami nemsokára fog debütálni. A fiatal rapper karrierje egyébként egyre jobban kezd felfelé ívelni. Több interjúban is említette, hogy lesznek fellépései és Bye Alex-szel is dolgoznak valamin, illetve egyre nagyobb rajongótáborra tesz szert egyedi stílusának köszönhetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek