Starity

Justin Bieber stúdióba vonult

2017. november 29. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 27-én (hétfőn) Beverly Hillsben csípték el a fotósok az énekest, amint éppen a stúdió felé tartott, hogy rögzítse új szerzeményeit.

hirdetés

Justin Bieber 2015-ben dobta piacra legutóbbi, Purpose címre keresztelt korongját, így nem csoda, ha rajongói már tűkön ülve várják, mikor hallhatnak tőle valami újdonságot. Jó hír, hogy az énekes gőzerővel dolgozik következő lemezén, melynek munkálatait hálaadás után meg is kezdte. Az ünnepet természetesen idén is a családja körében töltötte, emellett régi-új barátnőjére, Selena Gomezre is szánt némi időt, mielőtt úgy istenigazán belekezdene a munkába.

Justin és Selena is a családjával töltötte a hálaadást. Még mindig jól megvannak egymással, de mindketten egyetértettek abban, hogy az a legjobb, ha az ünnepet mindketten otthon, a saját családjukkal töltik. Selena úgy érezte, túl korai lenne, ha Justin vele menne Texasba, mert a családja még mindig nem szokott hozzá a gondolathoz, hogy ők ketten újra együtt vannak. Justin abban reménykedik, hogy a karácsonyt már Selenával töltheti, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy sok időbe fog telni, mire Selena családja ismét a bizalmába fogadja őt

– nyilatkozta az E! Online-nak egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek