Starity

Válnak Miley Cyrus szülei

2010. október 28. 15:03   |   Szerző: IWantToBeBarbie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus szülei most már biztos, hogy elválnak. Eddig csak találgatások voltak, ám csütörtök délelőtt Tennessee-ben Billy Ray Cyrus kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet.

hirdetés
Válnak Miley Cyrus szülei

Már bizonyos: vége a tizenhét éven át tartó házasságnak. Leticia – akit inkább Tish Cyrusként ismerünk – és eddigi férje, Billy Ray Cyrus különválnak.

Persze az a tizenhét év, amit a pár együtt töltött, hosszú idő, ez alatt három kiskorú gyermekkel büszkélkedett a család: Miley, Braison és Noah – ám ez csak a Cyrus család fele.  Billy Ray ugyanis adoptálta Tish korábbi házasságából született Trace-et és Brandit is, s itt még mindig nincs vége, Miley papájának korábbi kapcsolatából van még egy fia, Christopher Cody is, akit Tish saját gyermekeként szeretett.

Nehéz időszak lesz ez a népes Cyrus familia számára, ezt Billy és Tish is alátámasztották.

„Természetesen, ahogyan ez ilyenkor várható, ez egy nagyon nehéz időszak a családunk számára” – nyilatkozta a pár a People magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek