Starity

Új tetoválást varratott Tarja

2017. december 04. 23:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nightwish egykori énekesnője néhány órája mutatta meg rajongóinak, hogy immáron egy második tetoválás büszke viselője.

hirdetés

A Nightwish alapító tagjaként is ismert énekesnő az utóbbi időben valósággal szárnyal, mind a karrierjét, mind a magánéletét egyaránt tekintve. A vokalista életében mindig is a zene volt az első, ám legnagyobb álma mégis akkor vált valóra, amikor 2012-ben életet adott kislányának, Naominak. Tarja abban az évben varratta fel magára első tetoválását, ami bal lábszárán került elhelyezésre, és egy vidám és élénk színekben pompázó virágmintás tetkó lett, és ami gyermeke nevét foglalja magába.

A Finnország hangjának is megválasztott énekesnő néhány órája, az Instagramon mutatta meg követőinek, miszerint ismét rászánta magát egy tetoválásra, ezúttal viszont bal felkarján helyezkedik el a minta, ami a Die Alive feliratot ábrázolja, a szöveg pedig szintén virágok között bújik meg. Tarja egyébként elárulta, hogy az imént is említett felirat nem a saját dalára utal, hanem egyfajta életfilizófia számára. Íme az alkotás, melyre az ex-Nightwish-énekesnő nagyon büszke!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek