Starity

Nicki Minaj lett a H&M idei karácsonyi kampányának reklámarca

2017. december 08. 14:02   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj szerepet vállalt a híres divatcég karácsonyi kampányfilmjében. A Johan Renck által rendezett kisfilm egy párhuzamos fantáziavilágban játszódó történetet mesél el, tele emlékezetes karakterekkel és egy üzenettel, hogy törődjünk egymással.

hirdetés

A H&M előszeretettel kér fel hírességeket különleges karácsonyi projektjeihez és ez idén sem volt másképp. Míg tavaly például Katy Perry reklámozhatta a téli kollekciót, ez alkalommal Nicki Minajt kérték fel, aki természetesen igent mondott a felkérésre. Nicki rajongói számára eddig sem volt titok hogy együtt fog dolgozni a H&M-mel, ám azt egy ideig nem lehetett tudni, hogy egy karácsonyi kampány keretein belül kerül sor rá. Nemrégiben azonban nyilvánosságra hozták és meg is jelent az első kisfilm, majd nem sokkal később a teljes reklám is.

A történet egy klasszikus tündérmese némi modern csavarral: a kisfilm főszereplője egy hős kislány, aki meg akarja találni Mikulás gonosz testvérét, hogy megmentse az ünnepet az önzőségtől. Nicki Minaj játssza a kislány édesanyját, valamint a fantáziavilág legbölcsebb tündérét, míg Jesse Williams szintén kettős szerepben az apukát és a világ leggyorsabb tündérét alakítja. Emellett pedig John Turturro a Mikulás és Mikulás gonosz testvére is.

Szeretem ezt a kisfilmet, mert benne van az összes fontos karácsonyi üzenet. Szeretem látni, ahogy a kislány jóságával legyőzi az önző gonoszt, és azzá a hőssé válik, aki mindannyiunkban ott él. Az ünnepek alatt a levegő tele van varázslattal.

– mondta Nicki.

Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető tervezője és kreatívigazgatója is nyilatkozott a kampányfilm kapcsán. 

Izgalmas látni azt, ahogy az ünnepi kollekciónkat életre keltik az inspiráló tehetségek. Nekik köszönhetően a film még varázslatosabb lett, és reméljük, hogy a vásárlóinknak is tetszeni fog az, ahogy a divatot prezentáljuk az ünnepek alatt a H&M-nél.

Ha pedig kíváncsi vagy a végeredményre, nézd meg a kész reklámfilmet alább!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek