Starity

Menyasszonya lemondaná az esküvőt Kabát Petivel?

2017. december 05. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta elstartolt a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada, a focista hibát hibára halmoz menyasszonya szerint.

hirdetés
Menyasszonya lemondaná az esküvőt Kabát Petivel?
Fotó: RTL Klub

Kétségtelen tény, hogy Kabát Peti központi alakja a realitynek, hiszen mindig mindenhol ott van és nem nagyon kell rábeszélni a hülyeségre, így a nézők többsége igen szórakoztatónak találja őt – nem úgy jövendőveli menyasszonya, Róka Adrienne, aki nem nézi jó szemmel, hogy élete párja a celebhölgyek körül legyeskedik.

Petinek ugyanis volt már alkalma megcsodálni Cicciolina melleit, leskelődött Tóth Andi után, emellett úgy összemelegedett Halász Klaudiával, hogy arra már a többi táborlakó is felfigyelt, mi több, szerelmes verset is költöttek kapcsolatukról. A sportoló menyasszonya érthető módon megorrolt a fentiek miatt, és úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy amennyiben Peti tovább folytatja ezt a viselkedést, lefújja a küszöbön álló esküvőt.

Amint hazaérkezik Peti, komoly fejmosást kap tőlem. Az még lehet vicces, hogy meglesi Cicciolina mellét – ki ne tenné? –, de a Klaudia-affér már sokkal neccesebb. Mi csak töredékét látjuk annak, ami a dzsungelben történik, és valamire felfigyeltek a többiek, hogy így összeboronálták Petit és Klaudiát. Ez nagyon zavaró, és komoly nyomot hagyott bennem. Remélem, hogy Peti nem akarja veszélybe sodorni a kapcsolatunkat, mert ha továbbra is ilyen hülyeségeket csinál, akkor nem lesz esküvő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek