Starity

Tóth Andi édesanyja nem nézi jó szemmel, hogy Pintér Tibor szemet vetett a lányára

2017. december 06. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves énekesnőt a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán nézte ki magának a 43 éves színművész.

hirdetés
Tóth Andi édesanyja nem nézi jó szemmel, hogy Pintér Tibor szemet vetett a lányára
Fotó: RTL Klub

Hazánk hírességei immár több, mint egy hete tartózkodnak a dél-afrikai dzsungelben, és ahogy adásról adásra látjuk, egyre inkább kialakulnak a klikkek. Pintér Tibor már a beköltözéskor szemet vetett Tóth Andira, ám udvarolni csak kicsivel később kezdett neki. A színész az énekesnőhöz való vonzódására egyébként már a többi táborlakó is felfigyelt, ráadásul sor került az első randira is, melynek keretein belül Andi kedvesen, de őszintén megmondta Tenyának, hogy maximum barátság lehet közöttük.

A Fókusz stábja nemrég megkereste az ügyben a barna hajú szépség édesanyját, akinek szavaiból kitűnik, hogy nincs elragadtatva a lányától 25 évvel idősebb színész közeledésétől se ő, se a férje.

Bízom benne, hogy ezt igenis elhárítja, mert én tudom, hogy neki nem az ilyen idősebb pasik, és nem az ilyen kigyúrt férfiak tetszenek. Megijedtem, amikor kezdett nyomulni rá, én is és a férjem is, de úgy látom, hogy Andrea azért tudja ezt kezelni

– nyilatkozta az aggódó édesanya.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek