Starity

Camila Cabello közzétett két új dalt készülő nagylemezéről

2017. december 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő hosszú hónapok óta izgalomban tartja a rajongóit, most azonban egész váratlanul megosztott velük két dalt is.

hirdetés

Míg az egyik nóta a Never Be the Same címet viseli, addig a másik a Real Freinds címet kapta. Mindkét szerzemény Camila Cabello első szólólemezén kerül elhelyezésre, mellyel kapcsolatban eddig annyit tudhattunk, hogy az énekesnő úgy döntött, megváltoztatja a tervezett The Hurting. The Healing. The Loving címet, helyette pedig egyszerűen a Camila nevet adta neki, és egyúttal azt is elárulta a napokban, hogy január 12-én dobja piacra.

A címváltoztatás okát egyelőre nem hozta nyilvánosságra, de minden bizonnyal komoly lelki okok húzódnak a döntés mögött, amivel kapcsolatban a következőket nyilatkozta november közepén:

Nem állok készen arra, hogy beszéljek arról, miért változtattam meg az album címét. Azt akarom, hogy mindig a rajongók legyenek az elsők, akik értesülnek az ilyen típusú dolgokról... Bonyolult a helyzet, de minden rendben lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek