Starity

Megszólaltak a készítők! Botrányai ellenére ezért tarthatta meg állását Johnny Depp

2017. december 08. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a filmkészítők mindennek ellenére bíznak a színészben és tehetségében.

hirdetés

Tavaly novemberben került a mozikba a Legendás állatok és megfigyelésük című film, melyben Johnny Depp egy cameószerepben tűnt fel – Gellert Grindelwaldot alakította. A közelmúltban kiderült, hogy a jövő novemberben bemutatásra kerülő folytatásban is ő játssza a karaktert, ami miatt sokan bírálták mind a Warner Bros. filmstúdiót, mind David Yates rendezőt, sőt még a történetet író J. K. Rowlingot is. Az érintettek most megszólaltak, miért is döntöttek úgy, hogy megtartják Deppet annak ellenére, hogy exével, Amber Hearddel hónapokig pletyka tárgyát szolgáltatták a sajtónak.

Őszintén szólva, jelen pillanatban azokat az időket éljük, amikor az embereket mindenféle dolgokkal vádolnak, sokakat ráadásul többen is, ami egyenesen ijesztő. Ami Johnnyt illeti, őróla egyetlen személy állított valamit. Mondok én valamit az emberről, akit én látok benne: Johnnyt én egy talpig tisztességes és kedves embernek találom. Nem számít, mivel vádolták őt meg, számomra az nem összeegyeztethető azzal az emberrel, akivel én nap mint nap együtt dolgozok

– nyilatkozta Yates, Rowling pedig ekképp fogalmazott:

Amikor Johnny Deppet választottuk ki Grindelwald szerepére, azt gondoltam, brillírozni fog. Amikor azonban elkezdtük forgatni a jeleneteit, feltűnt pár történet a sajtóban, ami miatt nemcsak én aggódtam, hanem mindazok, akik érintettek a franchise-ban. A Harry Potter-rajongók jogosan tették fel a kérdést és fejezték ki aggodalmukat azzal kapcsolatban, hogy úgy döntöttünk, Johnny Depp megtarthatja a szerepét. Ahogy David Yates már korábban elmondta, fontolóra vettük, hogy másik színészt válasszunk a szerepre, ugyanakkor megértem, miért érzik zavartnak és dühösnek magukat egyesek, amiért végül ez nem történt meg. Az a hatalmas, egymást támogató közösség, ami a Harry Potteren nőtt fel, életem egyik legnagyobb öröme. (...) Illene tiszteletben tartani azt a megegyezést, ami annak érdekében került aláírásra, hogy megvédje két ember (Johnny és Amber) magánéletét, akik úgy döntöttek, továbblépnek és a maguk útját járják. A körülményekkel szembeni megértésünk tükrében a filmkészítőkkel úgy határoztunk, maradunk az eredeti stábnál, és nagyon boldogok vagyunk, amiért a fedélzetünkön tudhatjuk Johnnyt, aki igen hiteles alakítást nyújt ebben a fontos szerepben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek