Starity

Cody Christian szívesen szerepelne a Teen Wolf rebootjában

2017. december 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves színésznek meglehet, hogy lehetősége adódik ismét Theo bőrébe bújni a Teen Wolf várhatóan 2019-ben képernyőre kerülő rebootjában.

hirdetés

Rengeteg olyan mélység és magasság lakozik ebben a karakterben, amit idő hiányában nem állt módunkban felfedezni. Ahogy korábban is mondtam – hónapokkal azután, hogy véget ért a Teen Wolf forgatása –, amennyiben van még elmondásra váró történet Theo Raekennel kapcsolatban, úgy boldogan vállalom, hogy ismét a bőrébe bújok, hogy képernyőre vigyük ezeket. A műsor egy családdá kovácsolta az azon dolgozó embereket. Voltak keményebb és könnyebb napjaink, és az is előfodult, hogy összekaptunk, nem értettünk egyet a másikkal bizonyos kérdésekben, de melyik családban nem fordul elő ilyesmi? Mégis minden nap, amikor munkába mentem, azt úgy tettem, hogy tudtam, olyan emberekkel vagyok körülvéve, akik törődnek velem, és a kényelemnek ezt az érzését a világon semmire nem cserélném el

– nyilatkozta a Vulkannak Cody Christian.

Fotó: MTV

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek