Starity

Dwayne Johnson nem viccel! Indulni szeretne az elnökválasztáson

2017. december 15. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szikla becenéven is ismert színész sok mindenben kipróbálta már magát, elnök azonban még nem volt.

hirdetés

Dwayne Johnson már korábban is célozgatott arra, hogy indulni szeretne a 2024-es amerikai elnökválasztáson, most pedig kiderült, hogy ez valóban így is van, nem viccelt.

Az egész a semmiből jött. Ez nem olyasmi, amivel hencegni akartam meg a mellemet döngetni, hogy Ezt fogom csinálni!, de az amerikaiak felkapták a dolgot, és azt éreztették velem, hogy komolyan vesznek és örülnének neki, ha indulnék a választásokon. Tudtam, hogy hallgatnom kell rájuk és nagyon-nagyon alaposan megfontolni a dolgot. Jelenleg is ebben a fázisban tartok. Tudatában vagyok annak, hogy a politika nem olyan, mint az az iparág, amiben otthonosan mozgok, szóval a legjobb, amit tehetek, ha figyelek és tanulok, amennyit csak lehet. Továbbra is figyelemmel követem a kormányunk működését, és hogy miképp hatnak a döntéseik az emberekre. Továbbra is figyelemmel követem a vezetőinket, és reménykedem abban, hogy képesek arra, hogy összefogják az országot ezekben a nehéz időkben

– nyilatkozta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek