Starity

Ellopták Jade Thirlwall jótékonysági ruháit

2017. december 25. 17:05   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ruhákat szállító autóból lopták el az énekesnő jótékony célra felajánlott ruháit.

hirdetés
Ellopták Jade Thirlwall jótékonysági ruháit

Jade Thirlwall állandó támogatója a South Tyneside-i Cancer Connections nevű jótékonysági szervezetnek. Ezúttal saját tervezésű ruháit adományozta el, amikre az interneten keresztül lehetett licitálni, a befolyt összeget pedig az előbb említett szervezet kapta. 

A múlt héten viszont betörtek az egyik autóba és elloptak kettő eladott ruhát, amik összesen 165 fontért (~58 ezer forint) keltek el a banda rajongói között. A szüleik karácsonyi ajándéknak szánták volna őket. A kocsi egy sikátorban parkolt a Club Del Mar-tól nem messze, amikor az eset történt. A tulajdonos, Katie Donald így nyilatkozott az esetről:

Nem tudtam mit tegyek, felhívtam a rendőrdéget, de azt mondták már nem tudnak kijönni, majd csak holnap reggel. Le voltam sokkolva. Ez volt az egyetlen este, amikor nem kamerák alá parkoltam és kiraboltak. A csomagok el voltak rejtve. Betörte az ablakot, bemászott a csomagtartóba, elvitte a laptopom, kinyitotta a csomagokat és nyitva hagyta az autóm. 

Az autó és az ellopot ruhadarabok / Fotó: ChronicleLive 

A csomagok az énekesnő Boy London dzsekijét és Fred Perry pólóját tartalmazták, Katie pedig úgy tervezte, hogy mielőtt munkába megy elviszi őket a postára, azonban az már zárva volt, arra pedig nem volt ideje, hogy visszavigye őket otthonába. A tolvaj három öngyújtót és egy táskát hagyott az autóban, Katie pedig reméli megtalálhatók rajta az ujjlenyomatai. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek