Starity

Lindsay Lohan balesetet szenvedett

2017. december 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bajos csajok sztárját thaiföldi kiruccanása során érte a baj – a történtekről az Instagramon számolt be.

hirdetés

Lindsay Lohan Thaiföldön tölti az ünnepeket, így mindennapjai részét képezi a túrázás. Az ember azt gondolná, már hozzászokott a környezethez és tisztában van azzal, milyen veszélyek leselkedhetnek rá, ám a baj így is megtörtént – egyik nap megmarta őt egy kígyó, ám szerencsére nem esett kétségbe.

Imádom ezt a helyet, annyira csodálatos. Fantasztikus, leszámítva a kígyóharapást. Egyik nap túrázás közben megmart egy kígyó... jó hír, hogy nincs semmi bajom. Boldog új évet kívánok és Isten áldjon benneteket!

– üzente rajongóinak, és hozzátette, azért sem aggódik a kígyótámadás miatt, mert a sámánja szerint pozitív energiát hoz az életébe a baleset.

Fotó: Instagram Story

Érdekesség, hogy nem ez az első alkalom, hogy LiLót balszerencse éri vakációja során – tavaly októberben törökországi pihenése alatt kis híján vízbe fúlt, majd amikor kimentették, elveszítette bal keze gyűrűsujjának egy részét, ám azt később sikeresen visszavarrták az orvosok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek