Starity

Nikki Reed ékszerei számítógépekből készültek

2018. január 15. 18:06   |   Szerző: Ash19

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki néhány évvel ezelőtt tervezett már ékszereket, ezek viszont most sokkal különlegesebb darabok lettek annál.

hirdetés

Még 2016 elején kereste fel a Dell a színésznőt, hogy együtt kitalálják, miként lehetne a nem használt alaplapokból kinyert aranyat felhasználni. Az elmúlt hónapok ennek a kidolgozásával teltek, majd január 9-én, a Consumer Electronics Show keretein belül jelentették be, hogy a Dell és Nikki fenntarhatóságon alapúló divatvonala, a BaYou With Love együttműködéseként ékszerkollekciót hoztak létre. Ezzel is segítik óvni a környezetünket, ami nagyon fontos szerepet tölt be a 29 éves színésznő életében. 

A Dell egy évvel ezelőtt megkeresett. Azt mondták, hogy van egy ötletük, de nem tudják, hogy fogjanak neki. Fogalmam se volt róla, hogy 60 millió dollárnyi aranyat és más fémet dobnak ki, csak a mobiltelefonok által. Szóval, mikor ilyen számot hallasz, úgy vagy vele, hogy ”Ó, istenem. Mit csináljunk vele?” Lenyűgöző, hogy a Dell szó szerint aranyat húzott ki a régi alaplapokból és fenntartható módon nyerte ki azt.

– nyilatkozta a színésznő a Marie Claire magazinnak. 

 

Nikki Reed (@nikkireed) által megosztott bejegyzés,

A kollekció gyűrűket és fülbevalót tartalmaz, de a férfiakra is gondoltak, hiszen mandzsettagombot is rendelhetünk. Az ékszerek ára változó, 78 dollárnál kezdődnek, és 100–200 dollár között mozognak. A legdrágább darab az a mandzsettagomb, ami 348 dollárért lehet a miénk. 

A kollekció azóta egy közönségszavazást is megnyert, amelyet a Costumer Eletronics indított. A darabok a Dell és a BaYou With Love oldalán vásárolhatóak meg. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek