Starity

Dua Lipa lehet az elkövetkezendő évek egyik legsikeresebb popsztárja

2018. január 17. 21:09   |   Szerző: LGrétii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt napja jelent meg Dua Lipa új videoklipje, ami az IDGAF című dalához készült és meglehetősen nagy népszerűségnek örvend.

hirdetés
Dua Lipa lehet az elkövetkezendő évek egyik legsikeresebb popsztárja
Fotó: Markus Pritzi

Ha egy évvel ezelőtt említettük volna meg Dua Lipa, 22 éves albán származású énekesnő nevét, valószínűleg nem sok ember tudta volna megmondani, hogy pontosan kiről van szó. Mára viszont nemzetközi sikerre tett szert és ezt nagy mértékben New Rules című kislemezének is köszönheti, ami hosszú időt töltött a toplistákon és lassan eléri az 1 milliárd megtekintést YouTube-on. Az említett dal az énekesnő első stúdió albumán szerepel, amely tavaly júniusban jelent meg Dua Lipa névvel.

IDGAF című szerzeménye szintén ezen az albumon kapott helyet, azonban a hozzá tartozó videoklipet csak most tették közzé. Az énekesnő tavaly év végén ezt azzal indokolta, hogy mivel a New Rules még mindig töretlen sikert arat, ezért elég, ha az új alkotás csak év elején jelenik meg. És milyen jól döntött! Az IDGAF klipje öt nappal ezelőtt landolt a YouTube-on és 23 milliós megtekintéssel jelenleg a 7. legfelkapottabb videó címével büszkélkedhet. 

Az éneklés mellett Dua modellkedésben is jeleskedik. Amit biztosan kijelenthetünk az az, hogy karrierje szépen ível felfelé, rengeteget dolgozik, hogy minőségi munkát adjon ki kezei közül és az emberek elégedettek legyenek műveivel. Csak így tovább Dua!

 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés,

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek