Starity

Harry herceg meghívta az exét esküvőjére?

2018. január 20. 09:09   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mielőtt Harry és Meghan megismerkedtek, a hercegnek több barátnője is volt - közülük kettővel volt komolyabb kapcsolata Chelsy Davyvel és Cressida Bonas-szal.

hirdetés

Davy és Bonas ugyanazokban a társadalmi körökben mozognak, mint Harry herceg, így sokan kíváncsiak voltak arra, vajon ők is ott lesznek-e a királyi esküvőn. A válasz eddig úgy néz ki, igen és nem, ebben a sorrendben.

Harry és Davy 2006-ban

Az US Weekly arról számolt be, hogy míg Bonas valószínűleg nem kap majd meghívót, Davy várhatóan részt vesz a neves eseményen.

Nem várjuk, hogy meg lesz híva Cessida – nem maradtak barátok – de nem lennénk meglepve, ha Chelsy párjával jelenne meg. Ők ketten barátok maradtak, miután véget ért kapcsolatuk és mai napig tartják a kapcsolatot egymással. 

– mondta a magazinnak egy bennfentes. 

Davy az elsők között gratulált az eljegyzés után az ifjú párnak, és Meghannek állítólag semmi problémája nem lenne azzal, hogy ha ő is részt venne az esküvőn. 

Meghan Markle története eddig igazi tündérmese volt, azonban az utóbbi időben nem alakulnak a dolgok körülötte túl fényesen. Egy hozzátartozó szerint túl szigorúak számára a királyi ház szabályai, illetve nemrégiben Harry herceg is csúnyán beszólt Meghan rokonaiknak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek