Starity

Így rappel Tom Hardy

2018. január 20. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Hardy egykori zenésztársa, Ed Tracy töltötte fel az internetre a szűk húsz évvel ezelőtt felvett mixtape-et. Cikkünkben bele is hallgathattok.

hirdetés

A BAFTA-díjas forgatókönyvíró és rendező, Ed Tracy jóvoltából felkerült az internetre a Tom Hardyval rögzített 1999-es mixtape-jük. Az akkor két huszonéves srác egy hálószobában vette fel a dalokat, melyek zenei alapja és a produceri feladatok Eddie Too All (Ed Tracy), a dalszöveg pedig Tommy No. 1 (Tom Hardy) nevéhez fűződik. A kiadvány a Falling on Your Arse in 1999 címet kapta, ám végül befejezetlenül maradtak a tételek.

Egy, a BBC-vel készített korábbi interjúban Hardy mesélt rövid életű rap álmairól:

14-15 éves koromban kezdtem el rappelni. Mivel egy középosztálybeli környékről érkeztem, nagyon nehéz volt eladni, és nem is voltam valami jó!

– mondta, majd említést tett arról, hogy milyen neves producerekkel dolgozott együtt:

Régen együtt lógtam azzal a fickóval, aki Leela James, Lauren Hill, Pras, a Fugees menedzsere volt. Együtt dolgoztam Warren Rikerrel és Gordon Williams-szal. Rengeteg dolgot rögzítettem, de soha nem jelent meg.

Egészen mostanáig! Kíváncsi vagy te is? Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek