Starity

Demi Lovato: Többé nem fosztom meg magam az édességektől

2018. január 21. 20:08   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatonak hosszú és komplikált kapcsolata volt az ételekkel, evési rendellenességgel bajlódott már fiatalkora óta.

hirdetés

A Youtube-oldalára feltöltött dokumentumfilmjében – amely a Simply Complicated címet viseli – felfedte, hogy ez egy olyan probléma, amellyel még mindig küzd, amikor bevallotta a menedzserének, hogy nyáron visszatért a hánytatáshoz, falási rohamokhoz és a hashajtókhoz.

De most Demi Lovato elért egy fontos és inspiráló döntéshez az evési szokásait illetően: abbahagyja a diétát. Tweetjében, amit ma délután osztott meg, felfedte a döntését és megmagyarázta, hogy a stressz, ami azért fogta el folyton, mert nem ehette azt, amit szeretett volna, egyáltalán nem volt egészséges, így nem mutatott jó példát a követői számára sem. 

Többé nem fosztom meg magam az édességektől (persze, csak mértékkel), és nem fogok hazudni, felszedtem egy pár kilót mióta felhagytam a diétával, DE elhagytam azt a krónikus stresszt, amit azért éreztem, mert folyton arra figyeltem, hogy mit eszek. Nem akarok ilyen példát mutatni a követőimnek. Nem fosztom meg magam többé az étel nyújtotta élvezettől!

– írta az énekesnő. 

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek