Starity

Betegségére való tekintettel visszavonul Neil Diamond

2018. január 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Golden Globe- és Grammy-díjas zenésznél a közelmúltban Parkinson-kórt diagnosztizáltak.

hirdetés

A 77. születésnapját holnap ünneplő Neil Diamond a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy visszavonul, miután orvosai nemrég felfedezték nála a betegséget, és ők javasolták számára, hogy hagyja abba a turnézát, térjen haza és pihenjen. A zenész egyébként tavasszal kezdte volna meg karrierje 50 éves évfordulós turnéjának harmadik szakaszát, melynek keretein belül márciusban Ausztráliába és Új-Zélandra vitte volna az útja.

Vonakodással és csalódottan jelentem be, hogy visszavonulok a turnézástól. Megtisztelve érzem magam, amiért az elmúlt ötven évben oly sok helyre elvihettem a show-imat. Bocsánatot kérek mindenkitől, aki jegyet váltott a fellépéseimre. Terveim szerint a már leegyeztetett fellépéseknek eleget teszek, és továbbra is folytatom a dalok írását és rögzítését, emellett számos egyéb tevékenységemet. Hálával tartozok az én hűséges és elkötelezett rajongóimnak – a tiszteletem mindig a tiétek lesz a támogatásotokért és bátorításotokért cserébe

– írta közleményében Diamond.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek