Starity

Lady Gaga betegsége rosszabbodott, így 10 európai koncertet kellett lemondania

2018. február 03. 23:11   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga már évek óta szenved fibromyalgiában, amelynek következtében súlyos ízületi és izomfájdalmai vannak. Az énekesnő tavaly már kénytelen volt a tervezett idő előtt befejezni a turnéját, ugyanis egészségügyi okok miatt képtelen volt a folytatásra.

hirdetés

Annyira rosszul érzi magát, hogy sajnálatos módon nem tud színpadra állni, így a Joanne nevet viselő világturnéjának utolsó 10 európai állomását lemondta. 

Elmondhatatlanul le vagyok sújtva. Tudom, hogy ha ezt nem tenném meg, akkor nem állnék ki a zeném szavai és jelentése mellett. Orvosi csapatom támogatja azt a döntésemet, hogy otthon próbáljak meg felépülni. A Joanne World Tour utolsó 10 koncertjét törölnünk kell. Mindennél jobban szeretem ezt a show-t és titeket is szeretlek, de az állapotom most túlmutat ezen. London, Manchester, Zürich, Köln, Stockholm, Koppenhága, Párizs, Berlin és Rio: megígérem, hogy visszajövök. De most először helyre kell hoznom az egészségemet. Szeretlek Titeket, örökké. XX Gaga

– írta Gaga hivatalos Facebook-oldalán.

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek