Starity

Ilyen extravagáns tortát még biztosan nem láttál, mint amilyet Chloë Grace Moretz születésnapjára készítettek

2018. február 06. 08:08   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chloë Grace Moretz Los Angelesben töltötte születésnapját egy puccos étteremben, ahol luxusból nem volt hiány.

hirdetés

A Ha maradnék és az Ötödik hullám című filmekből ismert Chloë Grace Moretz a napokban ünnepelte 21. születésnapját testvérei és barátai társaságában Los Angelesben. Egy medencés bulival kezdték a napot, majd egy menő étterem privát részében töltötték az estét.

Brooklyn Beckham / Snapchat

Az ünnepségen Chloë szintén híres szerelme, Brooklyn Beckham mellett még tiszteletét tette számos sztár is, akik a baráti társaság részét képezik. Zoey Deutch színésznő, akit többek között Ed Sheeran Perfect videoklipjéből is ismerhetünk, meghívást kapott a születésnapra Sydney Sierota és Kathryn Gallagher énekesnőkkel együtt.

Chloë az este egy pezsgőszínű kétrészes Prada ruhát viselt és a buli alatt folyamatosan posztolta születésnapja minden egyes pillanatát.

Instagram / Chloé Moretz
Instagram / Chloé Moretz

Az est fénypontja egyértelműen a színésznő hatalmas, párnatorony formájú tortája volt, ami biztosan el is fogyott az összegyűlt emberek számából ítélve.

Instagram / Chloé Moretz

A színésznő így vélekedett az eltöltött napjáról:

 A múlt este fantasztikus időt töltöttem a 21. születésnapomat ünnepelve a legkülönlegesebb és legszebb emberekkel együtt. Nagyon köszönöm a Beauty & Essex Los Angeles vendéglőnek, hogy összerakta ezt az egész ünnepséget, és hogy valóra váltotta a 21. szülinapi kívánságaimat.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek