Starity

21 előadással bővül a Backstreet Boys Las Vegas-i show-ja

2018. február 06. 13:01   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatalmas sikerre való tekintettel újabb fellépésekkel bővül minden idők legsikeresebb fiúbandájának Las Vegas-i fellépéssorozata.

hirdetés
21 előadással bővül a Backstreet Boys Las Vegas-i show-ja
Fotó: LVR

Amikor tavaly elindult a Las Vegas-i rezidenciájuk, a Backstreet Boys tagjai csupán 9 show-t terveztek, ám a hatalmas érdeklődésre való tekintettel újabb és újabb estén léptek színpadra a Larger Than Life elnevezésű műsoruk keretein belül. A koncert már a bejelentésekor hatalmas sikernek bizonyult: a jegyek rekordidő alatt keltek el.

Most megerősítették, hogy ez évben további 21 alkalommal lesznek láthatóak Las Vegasban július és november között.

Ez a show meghaladta minden elképzelésünket”

– mondta Brian Littrell.

Megértettük, hogy mit jelent nekünk ez az egész: a bennünk rejlő művészet megfiatalodása

– tette hozzá.

Az újabb Las Vegas-i fellépések mellett kilencedik albumukon is gőzerővel dolgoznak, melynek megjelenése még az év első negyedében várható.

Új emlékeket szeretnénk létrehozni. Már majdnem 25 éve énekeljük ugyanazokat a dalokat.” – ismerte be Brian. „Nem arról van szó, hogy nem örülünk a régi slágerek megszületésének és sikereinek, hanem fejlődni szeretnénk. Nem ragaszkodunk ahhoz, ami volt. Szeretnénk a rajongóinkkal együtt fejlődni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek