Starity

Hét évad után befejeződik az Egyszer volt, hol nem volt – így búcsúzik Lana Parrilla

2018. február 12. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap hivatalosan is megerősítették, hogy a hetedik évaddal befejeződik a népszerű Egyszer volt, hol nem volt.

hirdetés

A színésznő hét évadon keresztül alakította Regina Millst és a Gonosz Királynőt, így számára is keserédes a búcsúzás.

Az Egyszer volt, hol nem volt készítői hivatalosan is megerősítették, hogy bár tervben volt a nyolcadik évad leforgatása, végül úgy határoztak, hogy a hetedik évad sokkal inkább méltó lezárásként szolgál majd a 2011 óta futó szériának. Az utolsó évad egyébként hatalmas fordulóponttal indult, hiszen számos főszereplő hagyta el a stábot, de egyúttal új arcokkal, ezzel együtt pedig új mesékkel ismerkedhettünk meg.

A széria olyannyira sikeres lett, hogy a befejezés hallatán nemcsak a rajongók, de a színészek is meghatóan emlékeztek vissza a kezdetekre. Az OUAT népszerű Gonosz Királynője, Lana Parrilla egészen a meghallgatásig menetelt vissza az időben, majd hosszas sorokon keresztül kifejtette, hogy mi mindent köszönhetnek ők és a nézők is egyaránt a két idősíkban játszódó történetnek. 

Soha nem fogom elfelejteni azt a napot, amikor elmentem Eddyhez és Adamhez a megallgatásra, Regina, a Gonosz Királynő szerepéért. Természetesen csupa fekete ruha volt rajtam, és feltűnt az az őrült, furcsa fehér ruha a vállam felett. Fogalmam sem volt arról, hogy milyen lesz a pilot, de tudtam, hogy nagyon különleges. Kiléptem a szobából, majd a folyosón egy régi fénykép volt az eredeti Gonosz Királynőről. Tudtam, hogy  valami varázslat fogja kezdetét venni

– kezdte Lana Parrilla, majd eképp folytatta:

Már 7 éve mindennek, és nem tudok elég büsze lenni arra, amit mi közösen hoztunk létre. Adamnek és Eddynek évekkel ezelőtt volt egy őrült ötlete, ami végül egy fantasztikus jelenséggé vált. Ez a show oly sok embert megérintett, jobbá változtatta őket, inspirált minket abban, hogy tovább fejlődjünk úgy, ahogyan azt korábban nem tudtuk volna elképzelni. Számos embernek reményt, örömet, barátságot és szeretetet nyújtottunk. Szerencsés és áldott vagyok, hogy ennek 7 éven keresztül a részese voltam. Szeretnék köszönetet mondani a stábnak, a mi hihetetlenül keményen dolgozó munkatársainknak, és az íróknak az éveken át tartó  elkötelezettségükért, valamint a kemény munkájukért. Köszönjük a stúdiónak és a médiának, hogy hittek bennünk és támogattak minket, valamint azért, hogy otthont adott nekünk, hogy elmesélhessük a történeteinket. De ami a legfontosabb, szeretnék köszönetet mondani rajongóinknak. Őszintén szólva nem lennénk most itt a szeretetük, a támogatásuk, és hűségük nélkül. Reméljük, hogy büszkék arra, amit ez a sorozat okozott számukra és a mágiára, ami soha nem hal meg. Köszönjük mindazt, amit visszaadtatok nekünk, és mindig emlékezzetek arra, hogy a mágiát életben tartsátok. Szeretettel, tisztelettel, hálával és becsülettel.

– fogalmazta meg gondolatait a színésznő a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek