Starity

Újra kavar a sztárpár?

2018. február 28. 18:06   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry és Orlando Bloom az egyik legnépszerűbb celebpár a sztárok körében, érthető okokból, hiszen ki ne támogatná egy világhírű énekesnő és egy zseniális színész kapcsolatát?

hirdetés

A Swish Swish énekesnőjének és a Karib-tenger kalózai Willjének mostanság kezd újra felmelegedni a viszonya. Hetekkel később, hogy a pár elkezdte felforrósítani a kapcsolatát, Katy Perry egyedül ment el testvére februári esküvőjére. Persze egyből felröppentek a találgatások, hogy Katy mi okból nem vitte magával állítólagos barátját az esküvőre, ám az énekesnő eloszlatta a pletykákat.

Jóban vagyunk, de nem elég jóban ahhoz, hogy elhozzam őt a testvérem esküvőjére.

2017 óta a párt számtalanszor kapták lencsevégre együtt, de semmit sem erősítettek meg a kapcsolatuk szempontjából. Egy névtelen forrás szerint a sztárpár csak összefut párszor, amikor tud, de éppen ettől lesz izgalmas az egész.

Napokkal az esküvő után Katy egy videót osztott meg, melyben elkapja a menyasszonyi csokrot – ebben pedig Orlando Bloomot is megtaggelte.

Futok a szerelem elől, de az mindig utolér @orlandobloom

– írta hozzászólásban Katy.

Erre egy csokrot kapott Orlandótól emoji formájában, hozzátéve, hogy a végzete utoléri egyszer.

A rajongók pedig találgatnak, hogy ezzel az égiek, illetve maga az énekesnő mire célozhat. Vajon tényleg újra egymásra találtak?

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek