Starity

Első leszbikus Disney-karakter? Elképzelhető, hogy barátnőt kap Elsa

2018. március 04. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jégvarázs szereplője, Elsa lehet az első LMBTQ-karakter a Disney történelmében.

hirdetés
Első leszbikus Disney-karakter? Elképzelhető, hogy barátnőt kap Elsa
Fotó: Disney

Néhányan szívesen látnák, ha a Disney megalkotná első LMBTQ-karakterét, miután Elsa nem kiváltképpen volt érdekelt a férfiakban a Jégvarázsban. A második rész 2019 novemberében kerül a mozikba, a történeten pedig ezekben a percekben is keményen dolgoznak.

A The Huffington Post pedig most arról faggatta a rendezőt, Jennifer Lee-t, hogy van-e alapja annak, miszerint Elsa barátnőt kap és ő lesz az első Disney LMBTQ-hercegnő.

Rengeteget beszélünk arról, mit kellene csinálnunk, komolyan vesszük a kérdést... Részemről, Elsa minden nap elmondja, mit akar, és ez így fog folytatódni az írás közben. A karakter szemszögéből írok, arról, Elsa merre halad az életben. Meglátjuk, mi lesz a vége

– felelte.

 

Figyelem! Véleményt kulturált keretek között formáljatok, homofób, sértő, megkülönböztető jelzők nélkül! Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek – akár burkolt formában is – hangot adni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek